Audrey Garot
Audrey Garot Celebrities 3 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

LIEF! Joan Pronk en Niek Marijnissen verwelkomen nieuw gezinslid

Joan Pronk en Niek Marijnissen hebben elkaar helemaal gevonden en ze zijn dan ook alweer een tijdje samen. Het gaat zelfs zo goed tussen de twee, dat ze voor een gezinsuitbreiding hebben gekozen. Nee, het is nóg geen kindje, maar wel (bijna) net zo schattig. Het stel heeft namelijk een hondje geadopteerd! Cute.

One happy family.

Joan Pronk en Niek Marijnissen hebben een hond geadopteerd

Op Instagram deelt Joan het nieuws met een té schattige foto van hun drie samen. “Welcome to the family 🐶❤️”, schrijft de realityster bij de post. Dit ziet er toch vééls te lief uit?! “De nieuwe protector als ik er ff niet ben”, grapt Niek in de Instagram Story’s van zijn liefde Joan.

Gisteren moest het stel nog een naam bedenken voor de kleine viervoeter. “Ik dacht eerst aan Rocky, maar dat vind ik meer een jongensnaam”, vertelt Joan. Gelukkig heeft het stel een groot bereik, dus hebben ze hun volgers ingeschakeld om een goede naam te bedenken. En het is gelukt, ze hebben nu een naam bedacht (of het is ingestuurd, we don’t know). Haar naam is Sjaan, maar ze wordt ook wel Sjaantje genoemd. Wij vinden het in ieder geval mega cute!

Ontmoeting

Joan en Niek hebben beide aan verschillende realityseries meegedaan, maar hoe hebben zij elkaar nou leren kennen? In 2020 heeft Joan meegedaan aan het programma Love Island en de finale won ze destijds samen met haar toenmalige vriend Mert Okatan. Deze relatie heeft nog wel even geduurd na de opnames, maar heeft dus geen stand gehouden. Niek deed mee aan De Bachelorette en probeerde het hart te veroveren van Gaby Blaaser. Dit lukte helaas niet en ook hij ging weer als single naar huis.

Uitendelijk waren Joan en Niek allebei single toen ze meededen aan het programma Like Me, I’m Famous, waar ze elkaar leerden kennen. Vanaf toen is er een vonkje overgeslagen en nog steeds zijn de twee super happy samen.

NEEE! B&B Vol Liefde: De Aftrap wordt uitgesteld