Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 20 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

OMG! Joan Pronk en Niek Marijnissen onthullen dat ze in verwachting zijn

Het lijkt niet alleen een match made in heaven, want dat is het ook. Joan Pronk en Niek Marijnissen zijn ontzettend verliefd en dit mag iedereen al vanaf januari 2022 weten. En nu laat het gelukkige stel weten dat dat hun gezin gaat groeien. Ze zijn namelijk in verwachting van een kindje!

Wat leuk!

Joan Pronk en Niek Marijnissen

Joan Pronk en Niek Marijnissen zijn beiden natuurlijk niet bepaald onbekend. Zo deed Joan Pronk mee met Love Island en won haar seizoen zelfs met Mert. Echter was dit niet haar grote liefde, waardoor het stel uit elkaar ging. Niet heel veel later kwam Joan Pronk wel haar grote liefde tegen en dit is niemand minder dan Niek Marijnissen.

Hem kennen we natuurlijk allemaal van zijn avonturen in het programma De Bachelorette, waarin hij met allemaal andere mannen streed voor het hart van Gaby Blaaser. Nu weten we dat ook dit hem niet geworden is, want Gaby verwacht met haar nieuwe vriend Robin namelijk een baby. En ook Joan Pronk en Niek Marijnissen lijken binnen 9 maanden bezoek te krijgen van een ooievaar. Het stel onthult namelijk dat ze in verwachting zijn.

Wauw! Deze geweldige outfits droeg Yolanthe Cabau op Coachella Festival afgelopen weekend

In verwachting

Dit doen ze op Instagram met een video waarin de twee met hun hond Sjaan door het zand heen lopen. Dan blijft het stel staan en haalt Joan opeens foto’s van een echo tevoorschijn. Bij de schattige video plaatst het stel de tekst: “Ons lieve kleine wonder, wat ben je nu toch al bijzonder! Dankbaar dat wij jou mogen gaan ontvangen, wat een verlangen 😍 Wij kunnen niet wachten op jou kom alsjeblieft maar gauw! Iedere dag iedere morgen zullen Papa en Mama voor jou met alle liefde gaan zorgen ✨❤️”

Natuurlijk worden de twee direct overspoeld met lieve reacties en felicitaties van zowel vrienden als fans. Zo schrijven mensen: “AAAAA gefeliciteerd jullie twee!!🥹🙏🏼🤍🥳”, “Zooooo blij voor jullie!!!! Ik kan niet wachten om jullie lief klein wondertje te ontmoeten😍😍😍” en “Gefeliciteerd lieverds met jullie wondertje!!💙💗

Rowenna deelt haar meest awkward moment tijdens de opnames van Love Island