Steffi Rijnders
Steffi Rijnders Entertainment 5 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Jutta Leerdam boos op College Tour presentator Twan Huys om deze reden

Jutta Leerdam was gisteravond te zien in het programma College Tour van KRO-NCRV. Onder leiding van Twan Huys konden studenten de schaatster vragen stellen, maar Jutta is helemaal niet te spreken over een aantal vragen. Zo vroeg Twan Huys naar de rechtszaken van haar vriend Jake Paul en hiermee raakte hij een gevoelige snaar. Jutta zou boos zijn op Twan en zou zelfs gezegd hebben dat ze het stuk uit het programma moesten knippen.

Jutta Leerdam en Jake Paul

Jutta Leerdam heeft sinds kort een relatie met de Amerikaanse mediaster Jake Paul. Jutta domineert de showbizzrubrieken en haar relatie met Jake Paul wordt publicitair aan het licht gebracht. Toch zijn veel Nederlanders niet positief te spreken over haar relatie. Er gaan namelijk verhalen rond dat Jake Paul betrokken is bij oplichtingszaken en seksueel misbruik. Waar hij overigens nooit schuldig aan is bevonden, maar er lopen wel wat rechtszaken. Presentator Twan Huys wil hier natuurlijk graag meer over weten en vraagt aan Jutta: ”Heb jij het er met Jake Paul over gehad, van: wat klopt er nou van, van die dingen die over jou geschreven worden?”

Vragen over de rechtszaak van Jake Paul

Nadat Twan deze vraag heeft gesteld geeft Jutta direct haar grens aan. ”Nou, daar ga ik het absoluut hier niet over hebben, als ik heel eerlijk ben. Nee, ik denk niet dat dat heel verstandig is. Het zijn roddels, maar daar zijn nooit iets van rechtszaken aan verbonden of iets. Ik vind het wel heel lastig en ook dat jullie dat hier zo aan mij vragen, maar goed..” Twan reageert hierop: ”Nou ja, ik vraag het natuurlijk omdat het ernstige beschuldigingen zijn. Hij zegt er zelf wel iets over, dat wil ik je nog even laten zien omdat dat in de openbaarheid is.” Het gaat om een filmpje waarin Jake iets zegt over dat hij zeven jaar lang bordelineverschijnselen heeft gehad. Jutta laat weten dat zij trots op hem is en Twan besluit het hierbij te laten.

Jutta Leerdam boos

Anouk Smulers, stelt dat er achter de schermen van College Tour geen goede sfeer hing. ”Ons is ter ore gekomen dat ze hier niet zo blij mee was en dat ze er schijnbaar een stukje uit wilde hebben. We hebben aan alle deurtjes geklopt. Ook bij KRO-NCRV, maar zij wilden ook niet reageren of hebben niks laten horen.” Of Jutta zich binnenkort nog zal uitlaten over het interview bij College Tour moet nog blijken. Voorlopig hebben we in ieder geval nog niets van haar gehoord over de situatie.