Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Kelly van der Minne uit Love Island begint nieuw hoofdstuk op Ibiza

Kelly van der Minne is bekend van haar deelname aan het programma Love Island. Ze deed mee om de liefde te vinden en die vond ze destijds bij Matthy. Toch bleek al vrij snel dat de relatie niet werkte en toen de relatie over was vertrok ze vrij snel naar Ibiza om daar voornamelijk haar tijd door te brengen. Nu heeft Kelly iets nieuws bedacht wat ze kan uitvoeren op Ibiza, maar ook in Nederland.

En het heeft alles met mindfulness te maken.

Nieuw hoofdstuk voor Kelly

Na haar deelname aan Love Island werkt Kelly als influencer op social media. Maar daar blijft het niet bij, want de Love Island-deelneemster gaat vanaf nu ook haar eigen ‘Mindset Retreat Ceremony’ geven. Dit kan op aanvraag gegeven worden in Spanje, maar ook in Nederland en België.

Kelly heeft de afgelopen jaren veel geleerd en wil dit ook delen met anderen, dit deelt ze op Instagram: “Ik heb super veel zin in dit nieuwe hoofdstuk. Ik heb zoveel geleerd van de meest inspirerende mentoren in de afgelopen 1,5 jaar en ik ben klaar om deze waardevolle lessen, wijsheid en ervaringen met anderen te delen. Om hen te begeleiden om hun volledige potentieel te bereiken en de beste versie van zichzelf te worden. Om dingen in hun leven aan te trekken die verder gaan dan wat ze zich ooit zouden kunnen voorstellen.”

Liefdesleven

Kelly deed mee aan het eerste seizoen van Love Island en hier leek het even of ze de ware liefde bij Matthy had gevonden. Toch was hun relatie in april 2020 definitief voorbij, nadat de twee een soort knipperlichtrelatie hadden. Daarna heeft de realityster nog wel wat relaties gehad, bijvoorbeeld met Sander uit Ex On The Beach en ook is ze destijds gespot met Lil Kleine. Op dit moment lijkt het erop dat ze nog geen nieuwe liefde heeft gevonden, maar dat kan natuurlijk altijd nog komen.

Daisy Piras over verzoening met ex Luca Borsato: ‘Ik sta er eventueel wel voor open’