Audrey Garot
Audrey Garot Reality 30 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

MAFS-Astleigh en Rowan zetten nóg een grote stap in hun relatie

Astleigh en Rowan zijn hét bewijs dat het liefdesexperiment van Married at First Sight wel kan slagen. Ze werden namelijk aan elkaar gekoppeld in het programma en vanaf dat moment zijn ze elkaar niet meer uit het oog verloren. Sinds een tijdje wonen de tortelduifjes ook samen én hebben ze hun huisje verbouwd. Maar daar blijft het niet bij, want het stel zet nóg een grote stap in hun relatie.

Couple goals!

MAFS- Astleigh en Rowan zetten nóg een grote stap in hun relatie

In het programma Married at First Sight hebben Astleigh en Rowan elkaar op 14 september 2021 elkaar het jawoord gegeven. Zonder dat ze elkaar eerder hebben gezien zijn ze samen in het huwelijksbootje gestapt. En het heeft gewerkt, want het stel is al iets langer dan één jaar getrouwd! Cute. Gelukkig zijn ze nog steeds dolverliefd op elkaar en vandaar dat Astleigh een heel lief gebaar heeft gemaakt en de achternaam van Rowan heeft aangenomen. Awhhhh!

Rowan had eerder al de achternaam van Astleigh aangenomen, maar nu vond Astleigh het ook tijd worden om hetzelfde te doen. Astleigh deelde op zijn Instagram Story dat hij de achternaam van Rowan heeft aangenomen en vanaf nu officieel Astleigh van Emden-Eckhardt heet. Astleigh en Rowan delen nu dus allebei dezelfde achternaam. Té lief!

Astleigh en Rowan
Instagram @astleighvanemden

Nieuw seizoen Married at First Sight

Eerder deelden we al dat we binnenkort weer een nieuw seizoen van Married at First Sight kunnen verwachten. Twee totaal onbekende mensen ontmoeten elkaar voor het eerst voor het altaar en stappen daarna meteen in het huwelijskbootje.

Het nieuwe seizoen begint al sneller dan je denkt, want vanaf 3 januari 2023 is het nieuwe seizoen te zien. En we kunnen niet één keer in de week genieten van het programma, maar zelfs twee keer per week! Blok in het nieuwe jaar de dinsdag en woensdag, want dat zijn de dagen waarop de afleveringen van Married at First Sight te zien zijn. En het kan dus echt, want Astleigh en Rowan zijn het bewijs dat het dus wél kan lukken!

Married at First Sight-kandidaten uit alle seizoenen komen samen in grote reünie