Lotte van Dijk
Lotte van Dijk Entertainment 22 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

In mei op Netflix: lijst met nieuwe series, films en seizoenen

De maand april is alweer bijna voorbij (gaat snel hé) en wij zijn door al onze films en series heen. Gelukkig heeft Netflix heel wat voor ons in petto! De streamingdienst komt in mei namelijk met een hele lijst nieuwe pareltjes en wij kunnen niet wachten.

Wij zetten onze favorieten op een rijtje.

Nieuw op Netflix in mei 2022

Grote kans dat jij vaker buiten bent nu het weer lekker(der) weer wordt. Heb je af en toe toch zin om voor de tv te hangen? We helpen je een handje en zetten een aantal nieuwe must watch films, series en seizoenen op een rijtje.

Summertime seizoen 3

Deze romantische dramaserie uit 2020 gaat over Ale en Summer. Het verhaal speelt zich af tijdens de zomer aan de Italiaanse kust. Aantrekkingskracht brengt het stel samen, maar.. zo makkelijk gaat het ze niet af, want ze komen uit twee hele verschillende werelden. Voor beiden is deze vakantie onvergetelijk en zal het hen ver weg brengen van wie ze waren voor ze elkaar ontmoetten. Seizoen 3 van Summertime is vanaf 4 mei op Netflix te zien.

Along for the ride

In deze romantische dramafilm uit 2022 ontmoet de leergierige Auden de mysterieuze Eli. Dit net voordat hij vertrekt naar de universiteit. Tijdens nachtelijke zoektochten helpt hij haar het zorgeloze tienerleven te ervaren dat zij zo miste. Along for the Ride is vanaf 6 mei op Netflix te zien!

Cuarentones

In deze Mexicaanse komedie uit 2022 doet een chef-kok met zijn beste vriend en restaurantpartner mee aan een kookwedstrijd in Cancún om zijn levenslust te hervinden.. Cuarentones is vanaf 6 mei op Netflix te zien.

Workin’ Moms seizoen 6

Workin’ Moms speelt zich af in het Canadese Toronto. Deze komedieserie is dan ook Canadees en komt uit 2017. In seizoen 1 zien we hoe vier dertigers (toen) 8 maanden geleden moeder zijn geworden. Hun zwangerschapsverlof zit er op en ze proberen alle ballen hoog te houden met betrekking tot hun gezin, werk en andere sociale verplichtingen. Dit gaat natuurlijk niet altijd zoals gepland. Seizoen 6 van Workin’ Moms is vanaf 10 mei op Netflix te zien.

Senior Year

In deze Amerikaanse komedie uit 2022 ontwaakt een 37-jarige vrouw na twintig jaar uit een coma. Ze keert terug naar de middelbare school waar ze ooit een populaire cheerleader was. Senior Year is vanaf 13 mei op Netflix te zien.

F*ck de liefde 2

Deze Nederlandse komedie film uit 2022 gaat over Lisa. Lisa keert terug naar Nederland nadat haar relatie is stukgelopen. Lisa’s oma is ook nog eens overleden en op de uitvaart vertelt Kiki aan Lisa dat ze gaat trouwen. Voordat ze gaat trouwen moet ze natuurlijk nog wel op dé vrijgezellenvakantie van haar dromen en daarom gaat Kiki samen met Lisa en Angela naar Ibiza. De vakantie loopt alleen anders dan gedacht: Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met Javier, die niet blijkt te zijn wie ze dacht dat hij was.
Lisa begint de oh-zo-perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, leuk te vinden. Maar dan duikt ex-Jim ineens op en haar verklaart haar de liefde. F*ck de liefde 2 is vanaf 20 mei op Netflix te zien.

Stranger Things seizoen 4

Deze Amerikaanse serie uit 2016 kennen we waarschijnlijk allemaal wel, toch? In seizoen 1 zagen we hoe een jongetje genaamd Will Byers onder zeer verdachte omstandigheden verdween. Hierna komen in het stadje Hawkins mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje genaamd ‘Eleven’. Seizoen 4 van Stranger Things is vanaf 27 mei op Netflix te zien. Bekijk alvast de trailer:

Netflix denkt na over goedkopere abonnementen maar wel mét reclames