Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 1 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Nederland viert Halloween: dit zijn onze favoriete creepy looks van bn’ers

Gisteravond was het tijd voor Trick or Treat. En hoewel dat een hele Amerikaanse traditie lijkt, zijn er de afgelopen dagen ook een heleboel Nederlanders verkleed gegaan. Dit zijn onze favoriete Halloween looks van bekend Nederland.

Onder anderen Roxeanne Hazes, Pauline Wingelaar en Dionne Slagter hulde zich in griezelige outfits.

Onze favoriete Halloween looks van bn’ers

Deze bekendheden pakten het groots aan.

Roxeanne Hazes

Zo te zien hadden Roxeanne Hazes en haar man een Halloweenfeestje – en ze pakken het goed aan. We zien een duistere, maar ook sexy, mom and dad hier.

Dionne Slagter

Horrorqueen Dionne Slagter mag natuurlijk niet achterblijven met Halloween. Ze maakte zichzelf op als een levensechte versie van IT-clown.

Tony Junior

En van Dionne gaan we naar, haar ex, Tony Junior. Die zich onderdompelde in het leven van The Joker. We moeten toegeven: dit is een knap staaltje visagie.

De Oerlemansjes

Dit vinden wij de allergrappigste Halloween look van dit jaar: Reinout en Danielle Oerlemans als Jutta Leerdam en Jake Paul.

Robber Rodenburg, Monica Geuze en Kiana Cova

Monica brak dit weekend het internet met deze kinky look. Zoals sommigen in de comments als zeiden: met die halsband weet Rijk Hofman wel raad …

@monicageuze

Blijft toch het beste excuus om $l*tty de deur uit te gaan #halloween

♬ Bombastic Side Eye Criminal Offensive Side Eye – CasaDi

Monica Geuze’s BFF Kiana zag er stunning uit tijdens Halloween. Ze ging verkleed als de prachtige Morticia Adams. En wij zijn fan van een pony bij Kiana!

Dj Wef

Dj Wef gaat niet voor griezelen, maar voor een gezellig kostuum. Samen met haar liefde Mohamed  gaat ze verkleed als Woody uit Toy Story. 

Sarah van Soelen

Sarah van Soelen verrast ons ieder jaar weer met een extravagante look tijdens Halloween. Dit jaar weet ze zichzelf te overtreffen met deze prachtige groene look. Ze lijkt wel een bezeten elfje.

Sha Senior

Love Island’s Sha Senior gooit het over de sexy boeg tijdens Halloween 2023.

Fajah Lourens

Halloween is een belangrijk thema in het najaar van Fajah Lourens. Eerst deed ze mee aan de Halloween-special van De Verraders en nu gaat ze ook nog eens all out tijdens Halloween zelf.