Redactie
Redactie Life 15 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Ben jij benieuwd hoe sterk de band tussen jou en je bestie is? Doe de quiz

Vriendinnen: je zou zeggen dat je er daar nooit genoeg van kunt hebben maar dat is niet helemaal waar. Voor jou is die ene beste vriendin namelijk meer dan genoeg. Niemand anders begrijpt jou zo goed als zij en ze kent je diepste geheimen. Ben jij benieuwd hoe (h)echt jullie vriendschap is? Test het hier.

Bijna iedereen kent diepe dalen en dan is het maar wát fijn als je een beste vriendin aan je zijde hebt. Het zegt ook behoorlijk veel over jullie vriendschap als ze je in alle tijden bijstaat. Het zorgt juist voor een sterkere band tussen jullie twee.

Quiz: de vriendschap tussen jou en je bestie

Zijn jullie besties voor het leven of duurt het nog maar even? Deze quiz wijst het uit. Pak er samen een lekker glas wijn en een grote borrelplank bij en kom erachter hoe sterk jullie band is.

Een sterkere band

Teleurgesteld in het resultaat? Maak je niet druk, vriendschappen kunnen groeien net zoals relaties tussen partners steeds hechter worden. Er zijn in ieder geval een paar dingen die je het best ten alle tijden kunt vermijden, maar ook dingen waar jullie vriendschap juist nog veel sterker van wordt.

Jullie hebben elkaar niet voor niks weten te vinden en deze vriendschap moeten jullie allebei koesteren. Zoals een wijze man uit zijn Franse B&B ooit zei: “Wat góeeeeeeeeeeed”. Ga ervoor meiden, want vriendinnen zijn het meest belangrijk in het leven – misschien ben je daar al achter gekomen tijdens jullie lange vriendschap. Op een goede vriendin kan je bouwen – dat weten jullie maar al te goed.

Lees ook: