Emma Toussain
Emma Toussain Food 30 jun 2022
Leestijd: 1 minuut

Valt jouw stokbrood uit elkaar tijdens het snijden? Met deze simpele tip is dat verleden tijd

Het is officieel zomer en dat betekent dat we weer lekker buiten kunnen borrelen en ook wordt de barbecue steeds vaker gebruikt! Naast heerlijke salades en (vega)vlees kan het stokbrood natuurlijk niet ontbreken. Een lekker hapje tijdens het wachten, helemaal als er genoeg dipsausjes zijn. Oh.. én kruidenboter niet te vergeten! Maar soms is het snijden van zo’n stokbrood redelijk frustrerend. Want je mes blijft vaak hangen achter die hardere stukjes en dat kan ervoor zorgen dat je gesneden stukken niet zo mooi zijn als je zou willen.

Wij hebben dé tip voor je.

Easy Peasy Lemon Squeezy Stokbrood

Oké, de tip is misschien wel heel erg simpel. Maar wij moeten toegeven: het is écht een gamechanger. Als jij een stokbrood in de oven doet of hij is tijdens het bakken wel heel erg opengesprongen, dan kan het snijden van zo’n brood lastig zijn. Dan blijf je vaak met je mes haken in de onregelmatige stukken. De tip?

Draai je brood om! De onderkant van het brood is namelijk glad én dicht, waardoor je mes er makkelijker doorheen gaat én je dus geen kapotte stukjes brood overhoudt.

You’re welcome.

In the mood for food

Wil jij tijdens de barbecque een lekkere hamburger maken? Misschien wel een Big Tasty-Taste a like? Dan kan én wij hebben het recept voor je. Zo hoef je niet te bestellen maar maak je ‘m gewoon zelf.

Yummy: met deze hapjes kom jij de borrel wel door