Audrey Garot
Audrey Garot Reality 13 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

OMG: Temptations Jari begint eigen OnlyFans-account

Jari Hellegers deed afgelopen seizoen mee als single aan het programma Temptation Island: Love or Leave. Hij vond daar niet de liefde bij één van de vrouwen uit een koppel, maar wel bij een andere single dame, Nena. Na de opnames vielen zij als een blok voor elkaar en ze zijn nu nog steeds gelukkig met elkaar. Hoewel de twee samen nog veel plannen hebben, heeft Jari ook nog iets groots op de planning staan.

Hij kondigde het nieuws aan op zijn Instagram.

Jari begint OnlyFans-account

Tijdens een Q&A op Instagram liet Jari weten dat hij iets spannends op de planning heeft staan. “Er lopen op dit moment wat dingen en het zit er aan te komen!”, vertelt hij. Maarreh, waar gaat dit dan over? Dit gaat over het starten van zijn eigen OnlyFans-account, OMG!

Toch blijkt niet iedereen fan te zijn van dit nieuws. Zo reageert een volger tijdens de Q&A: “Jammer dat je OnlyFans gaat doen. Blijf lekker je nuchtere zelf!” Dat hij dus ook negatieve reacties krijgt, houdt hem gelukkig niet tegen. Jari vertelde dat hij hetzelfde commentaar had gekregen toen hij mee ging doen aan Temptation Island, maar nadat het programma was uitgezonden, kreeg hij hier geen reacties meer over. “Leef en laat leven! Als iemand iets doet waar die zich op dat moment goed bij voelt dan wil dat toch niet zeggen dat je niet jezelf bent of wel?” En zo is het!

Temptation Island

Tijdens het programma had Jari een goede klik met Maris, die samen met Ivo aan het avontuur begon. Dat liep uiteindelijk op niks uit, aangezien Maris en Ivo weer sterker dan ooit samen naar huis toegingen. Een week na de opnames leerden Jari en Nena elkaar kennen tijdens een bootfeestje en sindsdien zijn ze gek op elkaar. De twee zijn dus nog steeds samen en niet alleen Jari heeft belangrijke dingen op de planning staan, maar ook samen hebben ze wilde plannen. Ze willen namelijk graag voor de tweede keer meedoen aan Temptation Island, maar nu als koppel! Say whaat?! Wie weet zien we hun dus wel terug in het volgende seizoen van Temptation Island.

Giel de Winter over het vaderschap: ‘Ik ben stabieler dan ooit’