Emma Toussain
Emma Toussain Films & Series 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Yay! Firefly lane is vanaf deze datum te zien op Netflix

Een onverwachte favoriet; dat was Firefly Lane, toen het vorig jaar februari op Neftlix verscheen. Ha, dat rijmt. Iedereen was helemaal gek op de avonturen van Kate en Tully en we kunnen dan ook niet wachten om te zien of ze wel nog vriendinnen zijn. Dat de makers van de serie al een tijdje bezig zijn met het tweede seizoen dat wisten we al, maar we weten nu ook wanneer het vervolg te zien is op de Amerikaanse streamingdienst. *Tromgeroffel..*

Vanaf 2 december!

Firefly Lane

Het grote nieuws dat de cast weer was begonnen met filmen voor het tweede seizoen van Firefly Lane werd bekend gemaakt via Katherine Heigl’s Instagram-kanaal. Katherine speelt de sassy Tully. Ze deelde een foto met de caption: “Hey you… yeah I’m pointing at you! 😉 Hi!!! So I am in the wonderful city of Vancouver ❤ busy filming the second season of #FireflyLane Yay! Look out for it coming your way on @netflix in 2022! Not seen the first season? Now’s your chance to catch up! p.s. I’d love to share some behind the scenes pictures with y’all but I can’t… yet. 🙂 Sorry!”

Maar het komt nu dan toch wel echt heel dichtbij. 2 december klinkt dan nog wel ver weg, maar geloof ons; twee keer knipperen met je ogen en het is zo ver. Dan hebben we nog ander nieuws wat misschien iets minder leuk is.. het seizoen wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel is dus vanaf begin december te zien, het andere deel pas in 2023.

Enne.. seizoen 2 is ook meteen het laatste seizoen van de serie. Extra van genieten dus!

Firefly Lane is gebaseerd op de gelijknamige roman en bestseller van auteur Kristin Hannah. Het verhaal vertelt dertig jaar uit het leven van twee onafscheidelijke vriendinnen, Tully en Kate. Tully kiest voor een leven in the picture, Kate trouwt en kiest voor het gezinsleven. Beiden vrouwen zijn nog wel eens jaloers op elkaars pluspunten, terwijl ze zelf alleen maar naar de negatieve kanten kijken. Aan het einde van seizoen 1 neemt hun leven een onverwachte wending en wij zijn heel erg benieuwd hoe het af gaat lopen in seizoen 2.

Firefly Lane seizoen 2: dit zijn de nieuwe gezichten