Emma Toussain
Emma Toussain Entertainment 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de 5 grappigste video’s van LuckyTV over Willy en Max

Morgen is onze koning jarig en dat betekent maar één ding: feest! Heel Nederland kleurt oranje en er wordt volop gevierd, verkocht en gedronken. De koning en zijn gezin zijn dit jaar te vinden in het Limburgse Maastricht en daar zullen zij deelnemen aan allerlei feestelijke activiteiten. Omdat de leden van het koningshuis altijd netjes door het leven gaan is het soms des te leuker om ze anders te zien dan ‘normaal’. LuckyTV staat erom bekend wel hele grappige video’s te maken van onze koning en koningin. Willy en Max zijn enorm populair en ter ere van de verjaardag van Willy zetten wij de leukste video’s op een rijtje.

Eén woord: geweldig.

LuckyTV

Het was altijd de standaard afsluiter van het actualiteitenprogramma ‘De Wereld Draait Door’: een video van LuckyTV. Ze maken regelmatig grappige video’s over bekende Nederlanders en ook over ons koningspaar. Het bedrijf valt onder leiding van Sander van de Pavert en noemt zichzelf dan ook hét royaltyprogramma van de Nederlandse televisie. “Van inspirerende werkbezoeken tot sprookjesachtige staatsvisites in het buitenland; Lucky volgt ons vorstenhuis op de voet. Hieronder vindt u een overzicht van alle uitzendingen sinds het aantreden van Zijne Majesteit. Alles bij elkaar, een hoop gekkigheid!”, zo is op hun site te lezen.

Aangezien het morgen koningsdag is willen we je toch nog even herinneren aan deze prachtige korte producties over het leven van Willy en Max. Het lekkere Haagste accent van onze koning is niet te missen maar de lach van koningin Máxima toch het beste uit de hele videoreeks.

1. “Ik ben geen nummah”

2. “Gaat je moeder mee?!”

3. Sneeuwballengevecht

4. Einstein

5. In Italië

Kan jij je lach inhouden tijdens het kijken van deze video’s? Wij denken van niet. Ga vanavond anders even lekker door de YouTube-gallerij van LuckyTV scrollen want je vindt gegarandeerd wat pareltjes.

Hét recept voor Koningsdag: zo maak je zelf oranje tompoucen