Audrey Garot
Audrey Garot Entertainment 13 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De romantische film Your Place or Mine net op tijd voor Valentijnsdag – op deze datum verschijnt ‘ie op Netflix

We beseffen het nog niet helemaal, maar over een maandje is het alweer tijd voor de meest romantische dag van het jaar: Valentijnsdag. Dat kan voor de één heel leuk zijn als je de dag samen kan doorbrengen met je lover, maar als je single bent, sla je deze dag liever over. Maar geen zorgen, want ook de single ladies zullen sowieso wegzwijmelen bij de romantische film Your Place or Mine.

Zo wordt Valentijnsdag toch nog een beetje romantisch!

De romantische film Your Place or Mine komt net op tijd voor Valentijnsdag

Deze heerlijke film gaat over Debbie en Peter, twee beste vrienden. De één woont in New York en de ander woont in Los Angeles. Stiekem verlangen ze naar elkaars leven en daarom besluiten ze om één week van huis te ruilen. Debbie gaat dus naar Los Angeles en Peter naar New York om daar ook voor de zoon van Debbie te zorgen. Als ze van leven ruilen komen ze er ineens allebei achter wat ze willen in het leven. Maar is dat misschien te laat?

In Your Place or Mine speelt de bekende Reese Witherspoon de hoofdrol van Debbie. Zij is niet de enige bekende die meedoet, want Ashton Kutcher speelt de rol van Peter. Ook Jesse Williams zal te zien zijn in de serie, die bekend is van de best bekeken ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Ben jij al benieuwd naar de film? Bekijk dan de trailer hieronder.

Releasedatum

Your Place or Mine verschijnt op 10 februari op Netflix, net op tijd dus voor Valentijnsdag. Ben je niet helemaal in de mood voor romantiek? Aline Brosh McKenna, de scriptschrijver en regisseur van de film, vertelt aan Tudum dat de film niet gaat over één soort liefde. “Er is ouderlijke liefde, vriendenliefde, liefde voor een stad waarin je woont. Er is een warmte en liefde voor de omgeving die in de film wordt gecreëerd.” Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Het laatste seizoen van Stranger Things wordt één van de duurste seizoenen ooit