Demi Rutten
Demi Rutten Life 26 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Ooievaar gespot: het dochtertje van High School Musical-Ster Ashley Tisdale is geboren!

Eerder schreven we al over hoe het nu is met de cast van High School Musical, en nu hebben we leuk babynieuws! Ashley Tisdale is namelijk bevallen van een meisje, en de bekendmaking op Instagram is té cute.

En ze heeft de schattigste naam ever.

Dochtertje Ashley Tisdale geboren

Je voelt je pas echt oud wanneer een van je jeugdhelden kinderen begint te krijgen. Ashley Tisdale, aka High School Musical’s Sharpay Evans, is namelijk bevallen van een meisje. De actrice maakte in september samen met haar man Christopher French bekend zwanger te zijn.

Het kindje is geboren op 23 maart en heeft de naam Jupiter Iris gekregen, haar volledige naam is dus Jupiter Iris French. Hoe cute?! Ashley en haar man kondigde de geboorte aan met een zwart-wit Instagramfoto waarop het kleine handje van Jupiter te zien is.

Enorm veel bekende actrices en acteurs reageren op de post. Onder andere Glee’s Lea Michelle, Modern Family’s Sarah Hyland en Emma Roberts feliciteren Ashley en haar man met hun dochtertje.

Relatie

Ashley (35) trouwde in 2014 met haar man Christopher French. Na hun zwangerschapsaankondiging op Instagram in september vorig jaar, maakte het stel in oktober al bekend dat ze een meisje zouden krijgen. ‘Ik heb gehuild, ik was zo gelukkig’, vertelde Ashley later op Instagram over het geslacht van haar kindje.

Wij zijn heel benieuwd of Jupiter in de voetstappen van haar moeder zal treden, en alle High School Musical liedjes en dansjes gaat leren. Wie weet zien we haar over een aantal jaar wel terug in de remake van de film. 😉

Meer babynieuws